Opplevelser

Azur Charter gir deg uforglemmelige opplevelser som står i kø.

Vi er opptatt av å kunne gi deg en totalopplevelse og tilbyr bl.a. følgende opplevelser. Ta kontakt om det er noe annet du ønsker fra oss.

Boat Sea Propeller

Charter

Våre tilbud tar hovedsakelig utgangspunkt i dag-charter uten overnatting ombord. Fartsområde vil hovedsakelig være i området mellom den Italienske grensen i nord-øst – til Saint Tropez i syd-vest, med kjerneområde mellom Monaco og Cannes. Vi tilbyr også lengre tokt over flere dager etter nærmere avtale, f.eks. Korsika, Sardinia, Portofino og nedover mot Toscanakysten. Se et utvalg av våre destinasjoner her.

diving mask gear sea underwater

Events

For de fleste vil det å ankre opp i en bukt med azurblått hav for å bade, sole seg og å nyte late timer med forfriskninger servert ombord i M/Y Nordic Breeze være en opplevelse i seg selv. Eller en delfin-safari dersom vi har rapporter på observasjoner av disse vakre skapningene i vårt område. For de litt mer aktive har vi flere tilbud ombord; bl.a. en Sea bob, SUP brett (stand up paddle), eller om man ønsker å innta en forfriskning i vår populære Aquabar. I tillegg kan man velge i en rekke tilbud i området, f.eks. leie av vannscooter, fallskjermturer etter båter, og andre vannleker. Mulighetene er mange.

Box Delivery Valentine

Shopping

Hvorfor ikke kombinere en dag-charter på M/Y Nordic Breeze med lunch og shopping i en av byene langs Rivieraen? De fleste burde finne sin drømmebutikk, f.eks. i Monaco, Cannes, Antibes, Juan les Pins eller Saint Tropez. Det er også en rekke spennende butikker i Beaulieu sur Mer og i Villefranche.

thin 0512 flight airport transport travel

Henting

For våre gjester som ankommer med fly eller tog, sørger vi for pick-up service på terminalen for transfer til Port de Beaulieu. Etter nærmere avtale kan vi også arrangere ombordstigning og ilandsetting i andre havner/byer.

thin 0875 glass fork knife restaurant food

Mat & drikke

Ombord i M/Y Nordic Breeze byr vi på et glass musserende velkomstdrikke. Alkoholfrie drikker ombord er inkludert, mens alkoholholdige drikker belastes. Spesielle ønsker avtales på forhånd. Matservering ombord begrenser seg til småretter og snacks som cateres fra en av restaurantene i havna. Dette avtales etter ønsker. Vårt mest populære lunchtilbud er å bli plukket opp av en tender (RIB) når vi ligger til ankers, fra en av utallige strandrestauranter i området.

Rull til toppen