Info

Om Azur Charter.

Azur Charter er etablert i et av Europas mest værsikre områder. Etter noen år i det fantastiske farvannet langs Cote D´Azur med utallige venner, familie og andre gjester ombord kom idéen om å kombinere egen interesse og fascinasjonen av båtlivet– og muligheten til å dele dette med flere.

Kameratene Christophe og Håkon, som også er partnere i Azur Charter, har lang erfaring i både Middelhavet og i Karibia med både motor og seilbåter, og en av oss, eller begge, vil alltid være ansvarlig for våre gjesters sikkerhet og komfort ombord.

Med fast kaiplass i Port de Beaulieu i byen Beaulieu-sur-Mer, midt mellom Nice og Monaco, ligger mulighetene til rette for å kombinere ferie, opplevelse og båtliv vel til rette. Velkommen ombord.

Priseksempel høysesong
(1. mai – 30. september)

Full dag (ca 8 timer)

Charter Yacht: 2500 €
Kaptein: 400 €
Crew member: 200 €
Fuel: Belastes etter forbruk

1/2 dag (ca 4 timer)

Charter Yacht: 1500 €
Kaptein: 300 €
Crew member: 150 €
Fuel: Belastes etter forbruk

Crew

Christophe Pizzali (FR)

Etter flere år i ulike jobber i den maritime bransjen, bl.a. 11 år i Beaulieu v/ Capitaineriet, startet Christophe egen virksomhet og har ansvaret for en rekke større og mindre båter, med løpende vedlikehold, management og skippertjenester.

Sertifikat: Yahtmaster Offshore
Språk: Fransk, italiensk og engelsk
E-post: christophe@azurcharter.com

Håkon Iversen (NO)

Etter et helt liv som sjøfarende i norske og skandinaviske farvann, kjøpte i 2010 Håkon sin første båt i Middelhavet, og har etter dette cruiset i farvannet fra Barcelona til Toscanakysten, inkludert Sardinia, Korsika og Elba.

Sertifikat: Yachtmaster Offshore
Språk: Skandinavisk og engelsk
E-post: hakon@azurcharter.com

Øvrig crew etter behov og avtale.

Rull til toppen